ÉGALITÈ + BAJOQUETA ROCK + NIUS DE NIT / Recinto de Fiestas / Almazora

Fecha del evento:

 

 

    Bajo petición popular las bandas que el 11 de octubre estarán encima del escenario del Recinto de Fiestas de Almazora serán ÉGALITÈ + NIUS DE NIT + BAJOQUETA ROCK. Nos agrada ver que el ayuntamiento de Almazora una población prácticamente desértica en cultura vuelve a retomar medidas incentivando actividades.

 

 

"Els concerts de la cinquena edició de la nit de música valenciana seran gratuïts

Els grups Bajoqueta Rock, Nius de Nit i Egalité seran els protagonistes de la cinquena edició de la nit de música valenciana. Amb aquests concerts les regidories de Festes i Normalització Lingüística tanquen un cartell musical que inclourà fins a 15 actuacions gratuïtes durant les festes de la Mare de Déu del Roser d'Almassora.

 

Així doncs, el dimecres 11 d'octubre, les tres formacions actuaran sobre l'escenari del Recinte Fester a partir de la mitjanit. Els ritmes reggea i rock dels borriolencs Egalité i dels algemesinencs Nius de Nit obriran la festa, mentre que el plat fort de la vetlada serà el concert dels riba-rogers Bajoqueta Rock, el quals faran ballar el públic amb el seu rock rural."

 

mas info  ... https://www.almassora.es/ca/articulos/bajoqueta-rock-nius-de-nit-i-egalite-completen-el-cartell-de-les-festes-del-roser

Mes
Octubre